Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd

Nyheter

Vilka är de huvudsakliga användningarna av injektionen som formar manipulatorn?
Släpp tid: 2020-09-14 15:27:49  träffar: 6

Sammansättningen av injektionsmanipulatorn består i allmänhet av verkställighetssystem, drivsystem, styrsystem osv. Genomförandet och drivsystemet är huvudsakligen utformat för att utföra den normala funktionen hos armen.Den driver handhavandet av mekaniska delar med pneumatiska eller motordrivna anordningar för att uppnå funktionen att hämta dem. I och med den gradvisa fördjupningen av tillämpningen av manipulator finns det nu en produkt med skjuvning och enkel sammansättning.

Eftersom injektionsmanipulatorn i hög grad kan förbättra produktiviteten och minska produktionskostnaderna kan den stabilisera och förbättra injektionsprodukternas kvalitet och undvika den förlust som orsakas av fel i människans drift. Därför blir den roll som injektionsmanipulator spelar i injektionsproduktionen allt viktigare. För närvarande är typen av manipulator i Kina relativt enkel och används främst för att ta delar. I och med utvecklingen av industrin för sprutgjutning kommer det att finnas fler och fler manipulatorer som används för utfodring, blandning, automatisk lastning och lossning, återvinning av avfall och andra processer, och kommer att utvecklas mot en intelligent riktning. Plast i vår industri, människor och.\\935;39;försörjningen och andra material har en mycket viktig ställning, många material har blivit omplacerade och 35.101.d av plast. Formatering av plast omfattar: insprutning, gjutning av blister, blåsgjutning, stränggjutning, gjutning av gjutformar osv. Det är den som används mest. I bilar, kommunikationer, elektronik, elektriska apparater, hushållsapparater, medicinsk vård, kosmetika, dagliga behov, kontorsutrustning och andra industrier extremt populära. I den traditionella insprutningsprocessen, från den första formgjutningen med artificiell klämma, till den insprutningsmaskin för hydraulisk insprutning som formar, i utvecklingen till dagens och_.39.I datorstyrd formgjutningsprocess, återspeglas inte bara framstegen i produktens kvalitet, utseende och formar. Konkurrensen med sprutgjutning blir allt varmare, och kvaliteten och effektiviteten hos sprutgjutning hänger samman med företagens överlevnad. Kvaliteten på formgivningen är relaterad till prestanda hos insprutningsmaskinen, mögelstekniken och den omgivande miljön, och formeffektiviteten är relaterad till mögelsvar, formgjutningsteknik och tillverkningskvantitet. I och med den ökande tillgången på maskiner för sprutgjutning, ökningen av arbetskostnader, används maskinmanipulatorn med sprutgjutning i allt större utsträckning. Det är mycket vanligt med automatisering av plastisk formning.Manipulatorn används huvudsakligen för följande syften i ansökningsprocessen:

1, manipulator tar ut mögelavprodukter, ersätter den ursprungliga halvautomatiska produktionen med fullständig automatisk produktion,

2.ta ut produkter ur den mekaniska handformen och inbädda produkter i möglet (märkning, inbäddande metall, sekundär gjutning osv.).

3.Automatisk förpackning och lagring av manipulatorn efter det att den tagits ut.

4.Formulering av system för automatisk utfodring av råvaror och system för återvinning av avfall.

Fem.System för tillverkningskontroll i hela fabriken.

På grund av de olika formgjutna produkterna är automatiseringen också mycket komplicerad, eftersom den kan ersätta den låga effektiviteten hos arbetskraften, för att se till att den formar produkttekniken används mer och mer allmänt. Den Den som används mest för att skapa automatisering är ritare av en maskin för injektionsformar.

Injicering #insprutningformingrobot\ sdrout35;Robot#RuiBoRobot 35;IML @ruivorobot.com #Robotar35; IML#Robotar35;emballage#roboticarp35; carpart# flygplan\35; insprutning byggt Mold35;plastik\š production\353;thin thin# thin 35; Machine# Robotic; Machine35; Robotic


Tidigare: Insprutningsmannen som formar är...

Nästa: Vilka är de unika fördelarna me...