Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd

Nyheter

Insprutningsmannen som formar är sammansatt av vilka delar
Släpp tid: 2020-09-11 14:21:05  träffar: 9

För närvarande behöver injektionsmanipulatorn, som är mycket populär i Kina, alla delar av maskinen för att fungera ordentligt. Manipulatorn har en liknande struktur och form som den mänskliga handen och kan också utföra komplexa operationer som inte kan utföras av mänskliga händer. Vad gör en injektion som formar manipulatorn så flexibel och hållbar, och se vilka delar den består av.

1.Exekutionssystemet, som styr olika åtgärder såsom greppande och frigörande av produkter från insprutningsmanipulatorn, består särskilt av delar som den mekaniska armen, handleden och handen. Manipulator är som formen av mänskliga fingrar.Den kan också vara utrustad med en mängd olika former av manipulatorer och samlingsstorlekar beroende på form och storlek på det fästande objektet.

2.Drivsystem: Körningssystemets strömförsörjningskälla är drivsystemet i olika former, inklusive pneumatiskt, elektriskt och mekaniskt, etc. Pneumatiska och elektriska är relativt vanliga, bland vilka pneumatisk typ har snabb hastighet, enkel struktur, låg kostnad och hög repeterbar positioneringsnoggrannhet. Den elektriska typen har snabb hastighet, kontinuerlig styrning och hög positionsprecision. Mekanisk drift-typ-åtgärd fast, kan användas vid mer begränsade tillfällen, allmän användning av CAM-kopplingar för att uppnå den nödvändiga åtgärden. Det fasta förfarandet gör injektionsmanipulatorer mycket pålitliga, låga kostnader och hög arbetshastighet.

3.Kontroll system.Drivsystemet styrs av styrsystemet, och sedan kontrolleras avrättningen för att fungera enligt de förutbestämda arbetsförhållandena, och vissa okvalificerade åtgärder korrigeras, i allmänhet inklusive positionsövervakning och programstyrning, som inför punktkontroll och kontinuerlig kursstyrning. Kontrollsystemet kan programmeras för att lagra den fördefinierade effekten av injektionsmanipulatorn som formar injektionen, och kan lagras separat eller centralt.Separat lagring innebär att information om olika kontrollfaktorer lagras separat i två eller flera lagringsenheter, medan centraliserad lagring lagras i en enhet.

Med hjälp av ett samarbete mellan olika system kan en rad greppande och ännu mer komplexa operationer genomföras genom att man formar en manipulator med gott rykte.Utan att systemet införs kommer inte insprutningsmanipulatorn att slutföra det fastställda arbetet, och avsaknaden av andra system är detsamma. När insprutningsindustrin fortsätter att utvecklas i förväg kommer insprutningsmanipulatorn också att gå längre och längre mot den intelligenta riktningen. Dongguan City Rainbow Automation Technology Co., LTD. är beläget i Dongcheng-distriktet, Dongguan City granategradpark i närheten, specialenheten är engagerad i tillverkning av maskiner för sprutgjutning och tillhörande automatiseringsutrustning, är en samling av produktdesign och produktutveckling, tillverkning, försäljning och service.till ett integrerat hela företag: inom plastindustrin finns det en hel del automatiserad planering och verklig stridserfarenhet. Produkter används i stor utsträckning inom hemelektronikindustrin, datorindustrin och närindustrin, optoelectronicindustrin, kosmetikaindustrin, den elektroniska kommunikationsindustrin, bilindustrin, leksaksindustrin, den dagliga industrin för förnödenheter, läkemedelsindustrin osv. På grundval av den fortsatta förbättringen och utvecklingen av tekniken för att forma injektionstekniken i framtiden är automatisering en oundviklig trend. Rabo-företaget antar en interaktiv modell med direktförsäljning, främjar ständigt nya produkter, ny teknik.så att du kan fråga och köpa tillfredsställande och tillämpliga produkter utan att gå ut för att spara dina inköpskostnader, minska dina driftskostnader. Ribo företag till " Yrkesmässig, integritet, tacksamhet " Ribo-företaget kommer att fortsätta att inrikta sig på att tillgodose kundernas behov, att plastindustrin tillhandahåller produkter av hög kvalitet, hög effektivitet, utmärkta produkter för automatisering av prestanda, att förbättra industrins produktionseffektivitet och kvalitet, att tillhandahålla perfekta produkter och genomtänkta tjänster.

kontakt

Kontaktperson: Liu Mobiltelefon: 137982536

Sann överföring: 86 0769 23100573

Adress: nr. 2, Shaling Gongye West Road, Xiakou Village, Dongcheng District, Dongguan, Guangdong, Kina

Webbplats:http://www.ruiborobot.com/

https://ruiborobot.1688.com


Tidigare: Vanliga mekaniska fel på injekti...

Nästa: Vilka är de huvudsakliga använd...