Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd

Nyheter

Vilka är parametrarna att tänka på när man väljer injektionsmanipulator?
Släpp tid: 2020-10-12 16:02:18  träffar: 8

I och med den fortlöpande populariseringen och fördjupningen av det automatiska processflödet fördjupas tillämpningen av injektionshanterare i Kina och35.39. Och att välja maskinutrustning är det viktigaste att förstå hur utrustningens grundparametrar fungerar och därmed sammanhängande frågor, så konsumenterna måste också noga överväga produktens parametrar och innehåll, regnbågen under ett litet djup när de använder sig av en maskin för att välja och köpa.Profilering för alla vid val av injektionshanterare måste ta hänsyn till vilka parametrar problemet är.

1.Överväg upplösningens värde.

I funktion av injektionsmanipulator förväxlas ofta precision lätt med upplösning och repeterbarhet. Lösningen på injektionsmanipulatorn bestäms av systemets konstruktionsparametrar och påverkas av prestandan hos den återkopplade positionsdetekteringsenheten. Samtidigt är resolutionen uppdelad i programmeringsresolution och kontrollresolution, när programmeringsupplösningen för injektionsmanipulator och kontrollresolutionen är lika stor som systemet för att uppnå en högre upplösning.

2.Överväg noggrannhet och fel.

Den slutliga precisionen hos robotarmen beror främst på det mekaniska felet, kontrollalgoritmen och systemupplösningen. Det mekaniska felet hos injektionsmanipulatorn beror främst på överföringsfel, ledclearance och flexibilitet hos länkningsmekanismen. Överföringsfel orsakas av växelströmsfel, fel i inställning, etc. Ledningen beror på lastrummet och det harmoniska växelläget i leden. Flexibiliteten hos kopplingen ändras med förändringen av position och belastningen på injektionsmanipulatorn.

3.Överväg omfattningen av noggrannheten vid positionsrepetition.

Repeterbarhet i position är en statistik om noggrannhet. Varje värdefull injektion som formar manipulatorer, även i samma miljö och under samma kommando, kan inte var och en av åtgärderna vara helt konsekvent, det kommer att finnas ett visst fel, men populära injektioner som formar manipulatorer kan göra att felet kan kontrolleras inom ett visst intervall.

Ovanstående är att välja injektionsmanipulatorn med formgjutning som måste ta hänsyn till några parametrar, och provningen av injektionsmetoden med att forma manipulator- eller positionsupprensnoggrannhet, olika hastighet, olika riktningar, fler gånger av upprepade tester, ju mer exakt utvärderingen av positionsupprensnoggrannhet. Eftersom noggrannheten för positionsrepetition inte påverkas av belastningsändningarna. Därför används noggrannheten vid positionsrepetition vanligtvis som en viktig indikator på manipulatorplanens nivå när det gäller att undervisa om reproduktion.Konsumenterna bör därför vara mer uppmärksamma på att positionerna upprepas när de köper injektionsmanipulatorn.

http://www.robotdg.com/

\,35, plastiplastiplastiplastikankankankankangjuten på\,Ru, RuboboRobpå\\\\\\\\\\\\\\\\\\\,automatisering#maskin#robothand#robot arm35;Injiceringsformar manipulator#industrirobot#Ac arm#Ac-robot robot_;Ac insprutning, formgjutning av robot#Plastic Machinery



Tidigare: Ruibo små experter berättar hur...

Nästa: Varför kommer manipulatorn för ...